Let’s go to Nice, France!

I think I could spend a whole day in there.

The boutique Pour Vos Beaux Yeux on 10, rue Alexandre Mari in Nice, France carries eyewear from 1890 to 1900.

Elias, a friend of mine took this picture when he was in Nice, France. Check out his blog Fed Up. There he writes about amazing food from all over the world – and of course: Nice!

6 thoughts on “Let’s go to Nice, France!

 1. Hej och tack för en bra blogg! undrar om ni vet någon bra insperationskälla annat än er blogg för glasögon till män. Kommer självfallet behöva gå till flera optiker men tänker att inspiration alltid är roligt då jag nu står inför ett köp av nya glasögon!

  Tack på förhand, M

  1. vad roligt att du tycker om vår blogg! ska försöka skriva mer om män. kan inte riktigt säga att jag följer bloggar som enbart är inriktade för män men om du gillar steetwear, gillar jag sneakersnstuff http://sneakererik.com/, http://gumtan959.blogspot.com/ och caliroots http://caliroots.blogspot.com/. en annan välskriven sida om “klassiskt herrmode” som bl a skriver om glasögon är http://poormansjeeves.blogspot.com/. lycka till!

 2. För att förtydliga, helst streetstyle eller liknande så man själv kan relatera till det, det kan bli rätt platt med bara bilder på glasögon…

  PS. Barbara, är hopplöst vacker. HOPPLÖST.

  1. Hej!

   Tack, vad fint sagt :).

   Jag kan tipsa om http://www.manolo.se/ – han skriver mycket om herrstil generellt och har en förkärlek för fina glasögon också, varför man många gånger kan finna bra glasögon-inspiration där också. Annars kan du också bläddra igenom vår kategori “On the Street…” där alla våra streetstyles är samlade. Länk till kategorin har du här: https://bonocle.com/category/on-the-street/.

   Annars är The Sartorialist förstås alltid en bra inspirationskälla: http://www.thesartorialist.com/

   Lycka till!

 3. Ah, tack för hjälpen, dessvärre är jag daglig prenumerant hos ovanstående sidor och några till, det är möjligen så enkelt att ingen har tagit tag i att göra något som endast fokuserar sig på glasögon för män. Finns dock mycket om man letar tillräckligt noga, tycker till exempel att Ryan Goslings nya glasögon är riktigt grymma…

  Hur som, tack för en trevlig blogg

  1. Utbudet på medier om glasögon som en kul accessoar är dessvärre väldigt dåligt generellt sätt, så kan tänka mig att det är extra svårt att hitta något just om glasögon för män. En vacker dag är vi lite större på Bonocle och kan erbjuda en mer fulländad hemsida med fler bloggare och nischer inom glasögon!

   Tack för tipset om Ryan Goslings förresten, hade helt glömt bort hur snygga glasögon han har! Det kommer ett inlägg om det ;).

   Tack för peppen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s